لوله و اتصالات ساختمان

معرفی لوله و اتصالات ساختمانی ایران

معرفی لوله و اتصالات ساختمانی ایران

وبلاگی در جهت معرفی نکات لوله کشی و معرفی تجهیزات لوله کشی آب و فاضلاب ساختمان و معرفی برندهای معروف موجود در بازار ایران است.

استحکام با لوله گالوانیزه

سه شنبه, ۲۸ مرداد ۱۳۹۹، ۰۱:۲۷ ب.ظ

در این محتوا می‌خواهیم راجع به معرفی لوله گالوانیزه صحبت کنیم. در واقع انواع این لوله را شرح دهیم. این لوله از استحکام و کیفیت بالایی برخوردار است و در بازار نسبت به عملکردش بسیار قیمت به‌ صرفه‌ای دارد؛ و همچنین انواع مختلف این لوله با توجه به نوع آن وجود دارد. در مکان‌های متفاوت از لوله گالوانیزه استفاده می‌شود.

لوله گالوانیزه

 

معرفی لوله گالوانیزه

لوله گالوانیزه جهت حفاظت و مانع شدن از زنگ زدگی و اکسایش بعضی از آلیاژها، روی سطح آنها گلوانیزاسیون صورت می‌گیرد که در این شیوه روکشی فلزی بر سطح آلیاژها می‌گذارند که این غشای نازک که حاوی عناصری مثل آلیاژ روی و بعضی از عناصر آهن می‌باشد. این نوع آلیاژ اغلب در صنایع فولاد و آهن در مقایسه با دیگر صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ و درنهایت به لوله‌های فلزی که روی انها با آلیاژ روی روکش شده‌اند را لوله گالوانیزه می گویند.
این لوله از استحکام و کیفیت بالایی برخوردار است و در بازار نسبت به عملکردش بسیار قیمت به‌صرفه‌ای را دارد؛ و همچنین انواع مختلف این لوله با توجه به نوع آن وجود دارد که در مکان‌های متفاوت از لوله گالوانیزه استفاده می‌شود. پس برای ایجاد محکم کاری در کارهایتان تمام تلاش خود را نمایید که استفاده بهینه ای از این نوع لوله در کار خود داشته باشید و با توجه به کار و فعالیت خود لوله موردنظر را انتخاب نمایید. تا کارتان بی عیب و نقص باشد.
لوله‌های گالوانیزه را از لحاظ جنس و نوع به دو دسته طبقه بندی می‌کنند؛ و این تقسیم شامل دو نوع مختلف می‌شود.


انواع لوله گالوانیزه

•    لوله گالوانیزه فولادی
لوله‌های گالوانیزه را امروزه بیشتر با لوله‌های آهنی سفید می‌شناسند و در نام آنها هیچ تفاوتی قائل نمی‌شوند. ولی لوله‌های فولادی گالوانیزه در مقایسه با لوله‌های گالوانیزه آهنی وزن کمتری دارند؛ و بالاترین کاربرد از آنها جهت تهویه صورت می‌گیرد. نوع این لوله‌ها از فولاد نرم می‌باشد و جهت تولید آن صفحه فولاد را با نیرو در درون قالب می‌گذارند و سپس با شکاف‌های تولید شده توسط جوشکار به هم جوش داده می‌شود.
تا فواصل و شکاف‌های لوله‌ها ناپدید شوند و در مرحله بعد مانع پوسیدگی و اکسایش لوله‌ها در یک فضایی مملو از گالوانیزه یا همان روی روکش می‌دهند. این لوله‌ها در مقایسه با اسید از محدودیت‌های بالاتری بهره برده‌اند. همچنین هر گونه اسیدی که ضرری برای چدن دارد برای لوله گالوانیزه هم ضرر دارد. این لوله‌ها ضد آب هستند؛ و در مواجهه با آب به سختی و استحکام بیشتری می‌رسند.

لوله گالوانیزه


•    لوله گالوانیزه آهنی
لوله گالوانیزه آهنی که با آهن سفید تولید می‌شود. این نوع لوله و شکاف‌های به وجود آمده در آن هم با دستگاه‌های جوشکاری که شکاف‌ها را به هم جوش می‌دهند؛ و دستگاه درز جوش نام دارند این کار را انجام می‌دهند؛ و پس از این آنها را در یک محفظه شامل روی ذوب شده انتقال می‌دهیم. به همین دلیل به این نوع لوله‌ها، لوله‌های درزدار هم می گوییم. این لوله‌ها از روکش‌هایی با رنگ‌های خاکستری و تیره پوشیده شده‌اند؛ که به نوعی نشان و علامتی برای تشخیص لوله‌های گالوانیزه از سایر لوله‌ها است.
امروزه با توجه به فضای حاکم بر بازار این لوله را به دو گونه بی‌وزن و وزین تولید می‌کنند. اکثر این لوله‌ها را در اندازه‌های طولانی با دو سر می‌سازند و قطرهای اسمی نامی برای نام‌گذاری ضخامت لوله‌ها است؛ و به این شکل است که از ضخامت درونی بالاتری برخوردار هستند و به‌طور مداوم از ضخامت بیرونی کمتر هستند. چنانچه نیت انتخاب لوله‌های گالوانیزه را در سر دارید، می‌بایست بر طبق انواع لوله‌ها و شماره آنها اقدام به خرید آنها نمایید؛ و در نهایت قادر خواهید بود که این لوله‌ها را با دنده پیچی به همدیگر وصل نمایید و سپس با بهره گیری از مواد مخصوص آنها را به یکدیگر وصل کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی